Orarul atelierelor UniCo Intensiv 2023

Nu rata șansa de a fi student UniCo și anul acesta !
Incă te mai poți înscrie la Programul UniCo Intensiv 2023! Te așteptăm în perioada 26 – 30 iunie 2023 intre orele 17.00 – 19.00 la Universitatea Copiilorhttps://goo.gl/maps/KCfwBLh2Wn8a9Qsq6
Iata surprizele pe care ți le-au pregătit Profesorii UniCO în perioada 3 – 14 iulie 2023:https://unico.org.ro/

Profesori UniCo Intensiv 2023

Dragi Profesori UniCo,
așteptăm cu nerăbdare și cu multă bucurie să reluăm colaborarea cu dumneavoastră în cadrul programului UNICO Intensiv 2023, a 13-a ediție, care se va desfășura în perioada 3 – 14 iulie 2023.

Vă rugăm să faceți înscrierea activităților pe care doriți să le organizați până la data de 10 iunie 2023, pentru a avea timp să le prezentăm copiilor orarul atelierelor.

Prin participarea la programul UNICO Intensiv 2023, profesorii din diferite facultăți îşi pot aduce contribuţia la îndeplinirea celei de a treia misiuni a universităților privind conexiunile acestora cu societatea în general, la promovarea științei și a educației prin metode interactive, la dezvoltarea şi încurajarea studiului, la prevenirea abandonului şcolar şi la promovarea ariei de studiu pe care o reprezintă.

Profesorii participanți vor primi o diplomă semnată de către rectorii universităților partenere și, la cerere, o adeverință suplimentară cu privire la participarea în cadrul acestui program educațional.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Universitatea Copiilor, puteți accesa site-ul nostru sau pagina de Facebook . Vă invităm și pe canalul nostru de YouTube.

Copiii vă așteaptă cu mult drag și entuziasm. Sperăm ca împreună cu dumneavoastră să aducem mai aproape de micii curioși tainele lumii care ne înconjoară.

Povestea studenților de mâine se scrie acum! Suntem deosebit de încântați să anunțăm oficial că Universitatea Copiilor își deschide porțile și în acest an pentru a susține programul UniCo Intensiv 2023 (3 iulie – 14 iulie).