Dragi Profesori UniCo, 

așteptăm cu nerăbdare și cu multă bucurie să reluăm colaborarea cu dumneavoastră în cadrul programului UNICO Intensiv 2023, a 13-a ediție, care se va desfășura în perioada 3 – 14  iulie 2023.

Vă rugăm să faceți înscrierea activităților pe care doriți să le organizați până la data de 15 mai 2023, pentru a avea timp să le prezentăm copiilor orarul atelierelor. 

Prin participarea la programul UNICO Intensiv 2023, profesorii din diferite facultăți îşi pot aduce contribuţia la îndeplinirea celei de a treia misiuni a universităților privind conexiunile acestora cu societatea în general, la promovarea științei și a educației prin metode interactive, la dezvoltarea şi încurajarea studiului, la prevenirea abandonului şcolar şi la promovarea ariei de studiu pe care o reprezintă.

Profesorii participanți vor primi o diplomă semnată de către rectorii universităților partenere și, la cerere, o adeverință suplimentară cu privire la participarea în cadrul acestui program educațional.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Universitatea Copiilor, puteți accesa site-ul nostru sau pagina de Facebook . Vă invităm și pe canalul nostru de YouTube. 

Copiii vă așteaptă cu mult drag și entuziasm. Sperăm ca împreună cu dumneavoastră să aducem mai aproape de micii curioși tainele lumii care ne înconjoară.

Mărturiile profesorilor ”UniCo”

Atelierul ”Râurilor și sedimentele lor. Acțiuni și interacțiuni” – UniCo Intensiv 2021 Dr. Moroșanu Gabriela Adina.  Mulțumim Facultății de Geografie pentru găzduirea acestui curs, Asociației ”Universitatea Copiilor” pentru înlesnirea colaborării cu instituțiile partenere TEMP și nu numai,  precum și tuturor elevilor și studenților participanți, pentru atenția, interesul și creativitatea cu care au abordat acest curs!  Intregul articol poate fi citit aici: