Hai și tu în echipa UniCo și ia parte la proiectele din anul 2024!

Universitatea Copiilor caută voluntari pentru organizarea atelierelor UniCo Intensiv 2024! Îți place să ajuți? Ești responsabil și vrei să schimbi lumea? Atunci hai și tu în echipa noastră și ajută copiii cu vârsta de 7-14 ani să descopere tărâmurile științei și ale cunoașterii în lumea universităților!  

Studenții își pot efectua stagiile de practica la Universitatea Copiilor sau pot primi credite ECTS, precizat în Suplimentul la Diplomă!!!!!

INSCRIERILE PENTRU VOLUNTARI AU LOC IN PERIOADA 1 – 15 IUNIE 2024

Atelierele se vor desfășura în fiecare zi în perioada 1 – 12 iulie 2024 în facultățile Universității din București, a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, a Universității Politehnica și a Universității Tehnice de Construcții. Activitatea voluntarilor se va desfasura in perioada 15 iunie 2024 – 15 iulie 2024 si va include o perioade de cunoaștere și training in perioada 15 – 22 iunie, o perioada de inscrieri pentru copii in perioada 23 iunie – 30 iunie si o perioada de indrumarea propriu-zisă a copiilor in cadrul institutiilor partenere in perioada 1 – 12 iulie, cu prezență zilnică de aproximativ 4 ore , după un program prestabilit  de comun acord în perioada de training. Vă așteptăm cu mare bucurie !