Deși perioada rezervată înscrierilor pentru programul UniCo Intensiv 2022 s-a terminat, ne dorim să dăm oportunitatea cât mai multor copii de a deveni la rândul lor Mici Studenți UniCo! Astfel, echipa Universității Copiilor a decis să lase deschisă posibilitatea participării la cursurile din acest an, ceea ce înseamnă că, indiferent de atelier (în limita locurilor disponibile),  înscrierile se vor putea face cu până cel târziu 24h înainte de desfășurarea acestuia.

Pentru mai multe detalii despre procesul de înregistrare în cadrul proiectului nu ezitați să folosiți adresa de email [email protected] sau numărul de telefon 0735948047.


 Povestea studenților de mâine se scrie acum!

Suntem deosebit de încântați să anunțăm oficial că Universitatea Copiilor își deschide porțile și în acest an pentru a susține programul UniCo Intensiv 2022 (4 iulie – 15 iulie)!

Cu forțe proaspete, echipa asociației este dornică de a-i purta pe micii Studenți UniCo (7 – 14 ani) prin aventuri interactive și interesante, pline de cunoaștere și dedicare din partea dragilor noștri profesori de la Universitatea din București, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Universitatea Politehnica București și Universitatea Tehnică de Construcții București.

Cu toate că am traversat o perioada dificilă, nu trebuie să uităm niciodată că fiecare dintre noi este responsabil să-i ghideze pe micii cercetători pe drumul frumos spre descoperire și să contureze cu generozitate, implicare și entuziasm educația adulților de mâine.

Orarul atelierelor UniCo Intensiv 2022