Dragi profesori UNICO,

 

Așteptăm cu nerăbdare  și cu multă bucurie să reluăm colaborarea cu dumneavoastră în cadrul programului UNICO Intensiv 2021, a 11-a ediție, care se va desfășura în perioada 5-16 iulie 2021.

Date fiind condițiile speciale din acest an, vă propunem să lucrați în echipe de maxim 6 copii, grupați pe două categoriile de vârstă: 7-10 ani și 11-14 ani.

Aveți libertatea de a alege temele de discuție ale atelierelor și intervalul orar al acestora, care ar trebui să dureze aprox. 1 oră – 1 oră și jumătate.

De menționat este faptul că zilele de 5 și 16 iulie vor fi alocate desfășurării festivității de deschidere, respectiv celei de închidere a programului UNICO Intensiv 2021. Vă recomandăm să evitați să alegeți aceste două date pentru organizarea cursurilor.

Fiecare profesor, cercetător sau doctorand își poate desfășura propriul atelier în laboratorul facultății, în aer liber sau online.

Vă rugăm să faceți înscrierea activităților pe care doriți să le organizați până la data de 30 aprilie, pentru a avea timp să le prezentăm copiilor orarul atelierelor. 

Vă puteți înscrie prin simpla completare a  formularului aici.

Prin participarea la programul UNICO Intensiv 2021, profesorii din diferite facultăți îşi pot aduce contribuţia la dezvoltarea şi încurajarea studiului, prevenirea abandonului şcolar şi promovarea ariei de studiu pe care o reprezintă.

Profesorii participanți vor primi o diplomă semnată de către rectorii universităților partenere și, la cerere, o adeverință suplimentară cu privire la participarea în cadrul acestui program educațional.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Universitatea Copiilor, puteți accesa site-ul http://unico.org.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/unicoromania. Vă invităm și pe canalul nostru de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCriw_-SQqUwBkQSv0uxMYaQ

Copiii vă așteaptă cu mult drag și entuziasm. Sperăm ca împreună cu dumneavoastră să aducem mai aproape de micii curioși tainele lumii care ne înconjoară.

 

Laura Cristea

Președinte

Asociația Universitatea Copiilor

Str. Schitu Măgureanu, Nr 1,

Bucharest, Romania

+40744388285

www.unico.org.ro